Tratamente dentare mai ieftine!

La nivel global, aproximativ 9 milioane de persoane fac turism medical, cele mai solicitate intervenții fiind cele stomatologice. România este pe un trend ascendent în turismul dentar, alături de țări care ocupă deja o cotă bună de piață în domeniu cum ar fi Ungaria și Polonia. Aproape 70% (cca 7000 de persoane) dintre pacienții străini care călătoresc în România în scopuri medicale, vin pentru serviciile stomatologice din clinicile private.

Principalul avantaj oferit de România pacienților veniți din străinătate este prețul. Prețurile din România sunt de două, trei ori mai mici decât cele din Vest. O obturație de canal ajunge să fie și de 4 ori mai ieftină. În plus, străinilor li se acordă uneori garanții de 10 ani pentru lucrări.

Raportul calitate-preț este un argument puternic în favoarea României. Calitatea serviciilor este similară celor occidentale. Între clinicile dentare românești și orice altă clinică occidentală nu exista o diferență în ceea ce privește competența medicilor, aparatura și calitatea materialelor utilizate. Condițiile sunt cel puțin la fel de bune ca în străinătate.

Străinii vin în România pentru tratamente complexe. Stomatologii spun că cele mai cerute intervenții sunt implanturile dentare, urmate de coroanele ceramice. O cerere similară este și în Ungaria unde turiștii dentari merg acolo majoritar (90%) pentru implanturi.

Mulți pacienți vin din Italia și Spania, adică din țări cu comunități mari de români. Spre deosebire de anii trecuți, când pacienții străini care alegeau România proveneau din țări precum Italia, UK, Germania, în ultima perioadă în clinicile stomatologice din România vin pacienți din Elveția și chiar de pe alte continente, precum America și Australia.

Medigo cunoaște bine piața dentară românească și potențialul ei, dar și pe cea din Ungaria și Polonia și  este gata să vă ajute să găsiți cel mai bun mix calitate-preț în rețeaua de clinici dentare cu care cooperează.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search