Slăbești prin hipnoză între 2 si 6 kg pe lună fără să te abții de la mâncare!

O problemă recurentă a curelor de slăbit este lipsa de sustenabilitate. Kilogramele sunt puse la loc după o perioadă de timp. Majoritatea curelor au realizat că o dietă nu poate fi ceva pe temen scurt, punct ochit, punct lovit, ci presupune schimbarea stilului de viață. Pariul rămâne câte cure de slăbire și reușesc acest lucru.

O terapie inedită pentru slăbit este terapia prin hipnoză din pachetul VS21 oferit de Medigo în care slăbești între 2 si 6 kg pe lună, mâncând orice, fără să te reîngrași. Tratamentul este total noninvaziv pentru corp și nu afectează negativ psihicul ca în cazul curelor tradiționale, are  asistență psihologică zilnică, o rată de succes de 90% și este mai avantajos ca preț decât o operație de micșorare stomac sau o lipsucție. În pachetul  VS21 un abonament costă 1200 ron pe lună, 1100 ron/lună la plata pe 3 luni în avans și 1000 ron/lună la plata pe 6 luni în avans. Programul este coordonat de Camelia Stăvărache, psiholog principal specializat în hipnoză și psihoterapie integrativă. Este președintele Asociației de Psihoterapie Integrativă, coordonatorul clinicii Psihosucces și a realizat prima naștere sub hipnoză din România în 2007 și mai multe anestezii stomatologice sub hipnoză.

Este o terapie care nu insistă pe calorii și cântărirea obsesivă sau pe interzicerea anumitor alimente, ci pe tehnici din neuroștiințe care să schimbe stilul de viață prin  dezvoltarea a două  tipuri de inteligență: inteligența corpului și inteligența inconștientului. Soluția e mai degrabă o chestiune de minte, de ce se întâmplă în capul nostru. Neurotehnicile se folosesc pentru a obține  o stare profundă de relaxare în care  undele cerebrale sunt diferite de cele din starea de veghe, dar și de cele din starea de somn. Există o apropiere a neurotehnicilor de meditație cu diferența că neurotehnicile pot oferi sugestii pozitive pentru recalibrarea creierului nostru. Așa mintea devine deschisă pentru a re-învăța credințele sănătoase. Accesarea inconstientului înseamnă  pur și simplu atingerea  resursele pe care pacientul le-a avut întotdeauna, dar nu știa că există în interiorul său.

Programul crește voința prin alinierea subconștientului cu ceea ce vrea deja mintea conștientă. Ele funcționează în tandem cu voința, nu împotriva ei. Mintea va accepta numai mesajele despre care pacientul crede că sunt în interesul  sănătății sale și sunt în acord cu valorile sale. Lupta internă obișnuită din timpul slăbirii este un semn că mintea conștientă și subconștientă nu sunt aliniate. Subconștientul controlează aproximativ 80% din mintea noastră, inclusiv asociații emoționale, obiceiuri și atitudini. Prin această terapie, se sincronizează mintea conștientă cu suboconștientul și astfel vor fi atinse obiectivele de slabit.

Scopul programului este să rupă asocierile negative dintre emoții și hrana și conectarea cu emoții pozitive. Nu este o cură cu restricții, ca dietele clasice. Se poate mânca orice. Programul rupe asocierile negative, de tipul emoție negativă-foame și creează obiceiuri pozitive, credințe și comportamente sănătoase. Prin programarea inconștientului pentru a mânca porții mici, pacientul poate slăbi între 2 si 6 kg pe lună, fără să se reîngrașe.  Nu este o cură de slabire pe o perioadă limitata de timp urmată de reîngrășare, ci o terapie care vizează efecte pe termen lung. Tratamentul este rezultatul unei experiențe de cercetare de 9 ani în domeniul neuroștiintei și al programelor de slăbire.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search