Despre noi
Despre noi

Bine ați venit la Medigo Tour,

sursa dumneavoastră de informații în tot ceea ce înseamnă turismul medical și călătoria în scopuri medicale!

Filozofia noastră

Sănătatea este cel mai prețios dintre toate bunurile iar noi credem că a avea o sănătate perfectă reprezintă un drept al fiecăruia.

Mihaela Marghita – Medigo Tour General Manager

Medigo Tour este înființată în anul 2014 și oferă servicii de turism medical în clinici din România, Turcia, Italia, Spania, Germania, Cehia, Anglia, Franța.

Din postura de ghizi responsabili în lumea turismului medical, promovăm cele mai înalte standarde medicale la o scară globală și să le oferim pacienților noștri cele mai bune soluții de sănătate.

Globalizarea a deschis perspective cu totul noi și nebănuite atât pentru pacienți, cât și pentru furnizorii de servicii medicale. Medigo Tour dorește să exploreze pentru clienții săi potențialul acestui trend cu o dinamică în continuă creștere și să-i conecteze pe pacienți cu cele mai renumite destinații din zona turismului medical, cu centre medicale de prestigiu, acreditate, din întreaga lume.

Misiunea noastră este să servim drept sursă de informații de încredere în ceea ce privește soluțiile medicale de calitate și, în același timp, accesibile din afara României, să prezentăm publicului abundența de soluții pe care le are și să oferim alternative acolo unde sistemul medical național nu reușește să satisfacă nevoile pacienților.

Țelul nostru este sa promovăm medicina de calitate din întreaga lume și, în general, disponibilitatea serviciilor de înalt nivel în acest domeniu. Cooperăm îndeaproape cu furnizorii de servicii medicale de pe numeroase meridiane într-un efort comun de a asigura tratamente de sănătate la cele mai exigente standarde, oferite de instituții acreditate, în mod transparent, la costuri accesibile și clar precizate de la bun început.

Știm cum e să stai ore în șir pe net, dacă nu zile, căutând cele mai potrivite soluții pentru intervenția medicală de care ai atâta nevoie; să nu ai pe cineva avizat cu care să te sfătuiești, să te plimbi din doctor în doctor fără să fii pe deplin mulțumit de soluțiile propuse: să cheltuiești bani fără să ai perspectiva unei finalități. De aceea, Medigo Tour vine cu o nouă perspectivă în relația dintre pacient și instituțiile medicale care oferă servicii de specialitate de top: aceea a unei implicări reale, din perspectiva pacientului pentru a-i optimiza beneficiile.

Tratamentele medicale ireproșabile sunt la îndemâna dumneavoastră și, cu posibilitățile oferite de turismul internațional și de sistemele globale de asigurări, căutarea de soluții pentru sănătate în afara României este mai convenabilă și mai sigură ca niciodată.

Spitale de înalt prestigiu care acceptă pacienți din întreaga lume au în permanență în atenție excelența profesională atestată de multiple acreditări ale organizațiilor internaționale, precum ISO sau JCI, totul pentru a vă face alegerea mai ușoară și pentru a vă consolida încrederea.

Perfecționarea tehnologiilor medicale și standardele de sănătate adoptate de numeroase țări vor dezvolta în continuare turismului medical și vor convinge tot mai mulți actori de pe piața asigurărilor din țările dezvoltate să contribuie la dezvoltarea turismului medical pentru o eficientizare finală a costurilor în acest domeniu vital.

De ce să alegi Medigo Tour?

  Consultanță

Oferim consultanță în alegerea celor mai potrivite clinici pentru intervenția dorită de pacient.

  Raport optim calitate/preț

Ne ocupăm pentru dumneavoastră de evaluarea celor mai bune oferte medicale și avem permanent în vedere raportul dintre servicii și costuri.

  Spitale acreditate și verificate

Mergem la clinici și spitale, discutăm personal cu medicii, verificăm condițiile oferite, de la acreditare și până la procedurile de tratament.

  Asistență

Întocmim dosarul pacienților, asigurăm traducerea acestuia în limba engleză și facilităm continuarea dialogului și după terminarea tratamentului.

  Randament

Suntem călăuza dumneavoastră în găsirea celor mai bune variante de cazare și transport, în apropierea clinicilor alese.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search